Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Л.В.

04. 05. 2023. 19:38 >> 19:38
1

NISU HTJELI ODLAGANjE

Bodiroga: Vlada Srbije i Partizan bili za to da se utakmica odigra

Prvi čovjek Evrolige i legenda jugoslovenske košarke Dejan Bodiroga kazao je u izjavi datoj "Eurohupsu" da četvrta utakmica izumeđu Partizana i Real Madrida u TOP 8 fazi Evrolige nije odložena jer beogradski klub to nije tražio.

Srbiju je zadesila tragedija sa masovnom pucnjavom u osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u kojoj je živote izgubilo osmoro đaka i školski čuvar, dok je više osoba povrijeđeno.

Bodiroga napominje da je i Vlada Srbije bila za to da se utakmica ipak odigra u datom terminu.

"Tragedija koja se dogodila donijela je veliku tugu srpskoj naciji. Nažalost, zbog trenutne situacije, proglašeni su dani žalosti u Srbiji. Ipak, Vlada Republike Srbije je odlučila da utakmica ipak bude odigrana. Partizan je takođe želeo da igra i Evroliga nije mogla da donese drugačiju odluku bez zahtjeva za odlaganje", rekao je Bodiroga.

U Srbiji je čak došlo i do odlaganja dana žalosti, odnosno trodnevna žalost stupa na snagu tek od petka 5. maja.

Bodiroga je izrazio saučešće porodicama stradalih.

"Duboko sam pogođen i želim da izrazim saučešće porodicama žrtava i pogođenih ovom tragedijom. Teško mi je da mislim o košarci sada", kazao je prvi čovjek Evrolgie.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније