Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V.

05. 10. 2024. 18:12 >> 18:13

golman sutjeske

Giljen: Derbi je uvijek specifičan, želimo da odigramo kao protiv Dečića

Fudbaleri Sutjeske sjutra će u najvećem derbiju crnogorskog fudbala pokušati da nakon tri godine skinu "skalp" ekipi Budućnosti.

Iako su igra kraj Bistrice, Podgoričani će biti blagi favoriti. Lideri su na tabeli i ubjedljivo su najviše pokazali od početka šampionata.

Ipak, u taboru Nikšićana preovladava optimizam.

"Derbi je uvijek specifičan. Budućnost je odlična ekipa, pokazuje to i tabela. Mi smo imali oscilacija u igri u prethodnom periodu. Utakmica protiv Dečića nam, međutim, daje za pravo da pozitivno razmišljamo", kazao je golman Sutjeske Vladan Giljen.

On će sjutra proslaviti jubilej u dresu svog matičnog kluba. Odigraće 400. meč za Sutjesku.

"Nije malo kada igrate u svom gradu i klubu. Nadam se da će biti još utakmica i da ćemo sjutra zajedno proslaviti pobjedu", rekao je Giljen.

Trener Sutjeske Milija Savović takođe je optimista.

"Najljepša utakmica u crnogorskom fudbalu. Nadam se da će tribine biti pune, da ćemo imati značajnu podršku navijača i da ćemo na kraju pobijediti. Zbog kartona neće biti Krstovića, a ostale smo pokušali da oporavimo nakon meča u Tuzima", rekao je Savović.

Meč kraj Bistrice počinje u 19 časova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније