Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N.R.

06. 06. 2024. 19:32 >> 19:38
Čitaj mi:

EVROPSKO PRVENSTVO

Crna Gora promašila penal u posljednjem minutu, ništa od polufinala

Još jednu dobru partiju pružila je mini fudbal reprezentacija Crne Gore, ipak na kraju ni sreća nije pogledala izabranike Dejana Raspopovića koji su poraženi od Francuske u četvrfinalu Evropskog prvenstva u Sarajevu 2:3.

Opet je Crna Gora rano došla do gola, u petom minutu pogodio je fantastični Dervišević - njegov osmi gol na šampionatu.

Nastavila je i nakon toga naša reprezentacija da igra dobro, stvarala šanse, a već u 11. minutu Nikola Popović je pogodio za 2:0.

U finišu prvog poluvremena smanjili su Francuzi - strijelac Sedrik Sino u 23. minutu.

I u nastavku je viđena ravnopravna i velika borba, napadala je i jedna i druga reprezentacija. Praktično iz akcije koja nije obećavala Fransuka je u 43. minutu došla do izjednačenja, nakon šuta Hasanija, naš golman Bauković je loptu odbio pravo na nogu Euvrua koji je pogodio mrežu.

Crna Gora je bila blizu gola u 48. minutu, odličan aut je izveo Bošković, pronašao Pejakovića koji je dobro pucao glavom, ali je odbranio golman Francuske.

Uslijedila je kazna u 50. minutu, Hasani je kaznio grešku naših defanzivaca i režirao totalni preokret u samoj završnici - 3:2.

Ali je samo minut kasnije uslijedila totalna drama, izblokiran je jedan naš reprezentativac, naši igrači tražili penal - sudije pogledale snimak i pokazale na bijelu tačku - odgovornost je preuzeo Damjan Otašević, ali je nažalost golman Francuske odbranio idarac.

Francuska će u polufinalu igrati protiv pobjednika meča Srbija - Belgija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније