Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N.R.

05. 06. 2024. 23:03 >> 23:17
Čitaj mi:

nakon poraza od belgije

Prosinečki: Poklonili smo im prvo poluvrijeme, u drugom pokazali da možemo sa svima

Selektor Robert Prosnečki nakon poraza od Belgije istakao je za RTCG da može biti zadovoljan kako je ekipa djelovala u drugom poluvremenu.

"Znali smo da igramo protiv reprezentacije koja je u vrhu svjetskog fubala, prvo poluvrijeme smo im poklonili, nismo bili u utakmici. U drugom dijelu mnogo bolje izdanje i čak smo bili blizu izjednačenja, ali na kraju ipak poraz od dva gola razlike, totalno nepoteban penal u završnici."

Crna Gora je u drugom dijelu bila dostojan rival, ali nije uspjela da iskoristi svoje šanse.

"Pokazali smo u drugom poluvremenu da možemo da igramo sa svakim, kada smo u kompletnom sastavu, napravili smo pritisak Belgijancima, oni se nisu snašli, ali nažalost to nismo iskoristili na pravi način.Ima svakao dobrih i loših stvari. Na početku smo bili inpresionirani ambijentom, pa onda ta nagrada za De Brujnea, malo nas je zaljuljalo, tako da smo se tek probudli u drugom poluvremenu." zaključio je Prosinečki.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније