Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

02. 06. 2024. 15:21 >> 15:21

SVE DOGOVORENO JOŠ U FEBRUARU

Fabricio javlja: Gotovo je, Mbape je Realov

Kapiten francuske reprezentacije, i sad već bivši fudbaler PSŽ-a, Kilijan Mbape je sve dogovorio i od naredne sezone biće fudbaler Real Madrida.

Najveći fudbalski insajder, Fabricio Romano prenosi da su svi dokumenti između Reala i Mbapea potpisani, te da će Real objaviti tokom iduće nedjelje zvanično potpis.

Francuski fudbaler se još u februaru dogovorio sa novim prvakom Evrope, i od naredne sezone igraće na "Santjago Bernabeu".

Mbape je mogao i prije dvije sezone da potiše za Real, zapravo madridski klub je već odštampao dres, ali se predomislio u posljednjem trenutku i produžio ugovor na još dvije sezone sa PSŽ-om.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније