Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vijesti

N. N.

18. 06. 2024. 10:10 >> 10:41
Čitaj mi:

POSLJEDICA SUDARA SA DANSOM

Mbape polomio nos, igraće s maskom

Još sinoć je bilo jasno, danas je potvrđeno - Kilijan Mbape je polomio nos na utakmici sa Austrijom.

Kapiten Francuske je "stradao" u duelu sa štoper Austrije Kevinom Dansom, jer je nosem udario u njegovo rame. Potekla mu je krv, vidjelo se da je kost dislocirana, a i selektor Didije Dešan je nakon meča bio svjestan situacije.

"Nos mu uopšte nije dobro. Izgleda da je slomljen. Vidjećemo šta dalje... Ovo nam je pokvarilo veče", rekao je Dešan.

Na pregledu u bolnici je stigla porvrda da je nos polomljen, ali da nije potrebna operacija koja bi zahtijevala mirovanje i ugozila ostanak francuskog asa na prvenstvu.

Mbape će u nastavku takmičenja igrati sa zaptitnom maskom, a nakon izlaska iz bolnice je dokazao da nije "potonuo", jer se na društvenim mrežama oglasio zanimljivom porukom:

"Ideje za masku"?

Još nema potvrda kada će se vratiti i da li će igrati protiv Holandije u petak.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније