Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N.R.

10. 03. 2024. 21:10 >> 21:10
Čitaj mi:

NAKON DERBIJA

Klop: Čist penal; Gvardiola: Igrali smo protiv nevjerovatne ekipe

Trener Liverpula Jirgen Klop kazao je da je razočaran što njegov tim nije dobio penal u sudijskoj nadoknadi protiv Mančester sitija u derbiju 28.kola Premijer lige. Okršaj je završen rezultatom 1:1.

„Sto odsto je bio penal, ali sudije će naći opravdanje. Za takav faul se na svakom dijelu terena daje žuti karton. Svi oko mene su na vidjeli i prokomentarisali: „čist penal”, ali možda arbitri mogu da se sakriju iza toga da nije jasan ili očigledan kontakt”, rekao je Klop i dodao:

„Trebalo je da dobijemo penal, ali nismo. Najvažnije mi je da smo pokazali kakav fudbal možemo da igramo - bilo je senzacionalno”, kazao je Njemac.

Na drugoj strani, trener Mančester Sitija, Pep Gvardiola, kazao je da je Liverpul danas bio fantastičan.

„Počeli smo veoma dobro, ali igrali smo protiv nevjerovatne ekipe. Nakon penala se sve promijenilo i patili smo za ovaj bod”, istakao je Gvardiola.

Gvardiola i Klop su se sastali posljednji put u Premijer ligi, na kraju derbija su se srdačno zagrlili.

„Nismo morali da se zagrlimo da bismo pokazali poštovanje koje imamo jedan prema drugom. Istorija govori o nama”, poručio je Gvardiola.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније