Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

30. 12. 2021. 20:31 >> 20:36

PRVI ČOVJEK BREZNICE PORUČIO

CG jedina zemlja u regionu koja nije dobila pomoć za ženske klubove

Zoran Vuković, predsjednik i trener aktuelnog prvaka Crne Gore u ženskom fudbalu ekipe Breznice, kazao je da je Crna Gora jedina zemlja u regionu, koja nije dobila sredstva iz projekta "Forward", koji realizuju UEFA i FIFA.

" Mi smo jedina zemlja iz regiona gdje klubovi iz ženskog fudbala nisu dobili sredstva kroz projekat od strane UEFE i FIFE. Iako imamo samo četiri kluba i to je pokazatelj da naš savez ne zanima klupski ženski fudbal. Kod nas se očekuju promjene u savezu u svim strukturama tokom 2022. godine. Inspekcijski poslovi za sport su poništili izbore u Sjevernoj regiji Crne Gore i očekujemo sredinom godine nove i poštene izbore za novo rukovodstvo regije, a takođe ljudi koji žele promjene i imaju niz projekata za ozdravljenje crnogorskog fudbala", kazao je Vuković, prenosi portal Sport DC.

Prvi čovjek Breznice se nada da bi uskoro mogla da se formira regionalna liga.

"Nadamo se i početku regionalne lige. Naša seniorka selekcija je igrala dobro u kvalifikacijama za EP, ali to je plod dugoročnog rada dva kluba iz Podgorice i Pljevalja gdje su djevojke stasavale i prelazile u  klubove iz regiona i Evrope. Takođe naš klub će nastaviti da promoviše ženski fudbal još jaće i bolje, a da smo na pravom putu je i podrška brojnih međunarodnih organizacija, a takođe i sponzorstvo najvećeg privrednog giganta Elektroprivrede Crne Gore", poručio je Vuković.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније