Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V.

30. 06. 2022. 18:54 >> 18:52

REAGOVANJE ŽFK BREZICE

FSCG nam nije pomogao finansijski, već dao pozajmicu

Ženski fudbalski klub Breznica saopštio je da nije dobio novčanu pomoć od Fudbalskog saveza Crne Gore.

Klub iz Pljevalja je reagovao na jučerašnje saopštenje FSCG sa sjednice Izvršnog odbora u kojem je istaknuto da je "IO usvojio je molbu FK Sutjeska za finansijsku pomoć u organizaciji utakmica kvalifikacija za UEFA Ligu šampiona, kao i molbu ŽFK Breznica za pomoć i podršku za učešće u kvalifikacijama za Ligu šampiona za žene".

"FK Breznica i FK Sutjeska iz Nikšića nisu dobili za sad nikakvu pomoć", kaže se u saopštenju.

Objasnili su da je FSCG dao pozajmicu, koju kasnije uzme kad Uefa uplati savezu sredstva.

"Takođe FSCG godinama svakom klubu daje pozajmice prije organizacije Uefa utakmica koje kasnije uzima kad Uefa uplati savezu sredstva .Čisto da se zna jasno i glasno da našem klubu FSCG nije pomogao ništa finansijski već dao pozajmicu dijela sredstava koje nas sleduju od UEFA takmičenja", navodi se u saopštenju.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније