Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

01. 11. 2020. 17:47 >> 17:46

PREMIJER LIGA

Njukasl srušio Everton, Sautempton slavio u Birmingemu

Fudbaleri Njukasla pobijedili su večeras na svom terenu Everton sa 2:1, u utakmici sedmog kola Premijer lige.

Dvostruki strijelac bio je Kalum Vilson, koji je postigao golove u 56. minutu i u 84. minutu iz penala. Jedini gol za Everton postigao je Dominik Kalvert-Luin u prvom minutu nadoknade vremena.

Crno-bijeli sada imaju tri pobjede i zauzimaju 10. mjesto na tabeli sa 11 bodova.

Everton je pretrpio drugi uzastopni poraz, bez pobjede je u posljednje tri utakmice i drugi je na tabeli sa 13 bodova, tri manje od vodećeg Liverpula. Isti broj bodova imaju trećeplasirani Sautempton i Vulverhempton na četvrtom mestu.

Ranije danas Sautempton je kao gost pobijedio Aston Vilu sa 4:3.

Sautempton je do 58. minuta stekao četiri gola prednosti, a prvi pogodak postigao je Janik Vestergard u 20. minutu. Poslije toga, dvostruki strijelac bio je Džejms Vord-Prouz, golovima u 33. i 45. minutu, a gol je postigao i Dani Ings u 58.

Aston Vila je poslije toga postigla tri gola. Tajron Mings bio je strijelac u 62. minutu, Oli Votkins postigao je gol iz penala u trećem minutu nadoknade vremena, a konačan rezultat postavio je Džek Griliš u sedmom minutu nadoknade vremena.

Aston Vila je poslije četiri vezane pobjede na startu prvenstva pretrpjela drugi uzastopni poraz i šesta je na tabeli sa 12 bodova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније