Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

07. 10. 2020. 11:10 >> 11:22

PRIJATELJSKA SA LETONIJOM

"Sokoli" na stadionu pod Goricom nakon 11 mjeseci

Fudbalska reprezentacija Crne Gore igraće večeras u Podgorici, u prijateljskom meču, sa Letonijom. To će biti prvi meč "sokola" na Gradskom stadionu u Podgorici poslije 11 mjeseci.

Večerašnji prijateljski meč uvod je u dva izazova u Ligi nacija, protiv Azerbejdžana i Luksemburga. Bez obzira što se radi o prijateljskoj utakmici, selektor Faruk Hadžibegić želi da njegova ekipa ima isti pristup kao i svim ostalim mečevima.

"Ne bih je nazvao prijateljska. Prvo je moramo odigrati, a svaka prilika je dobra da se uigramo i da neko dobije šansu. Dakle, veoma je korisna utakmica. Naš protivnik je za poštovanje i jedino ozbiljnim pristupom, dobrom i zahtjevnom igrom da pokađemo koliko ih respektujemo. Nije to reprezentacija poput Brazila ili Engleske, ali kao trener koji uvijek želi pobjede, smatram je veoma ozbiljnom. Nadam se i da će je momci tako shvatiti", kazao je juče Hadžibegić.

Duel sa reprezentacijom baltičke zemlje prilika je da šansu dobiju igrači koji su manje igrali u nacionalnom timu. Pogotovo oni iz Telekom 1.CFL.

"Sve vrijeme govorim da reprezentacije nema bez domaće lige, naših trenera i igrača. Malo nepredviđeno ukazala se prilika da sam pored onih koje sam pozvao dodao još određeni broj. Milsim da su momci zalsužili poziv i nadam se da će odgovoriti zahtjevu. Prezadovoljan sam da imam priliku da ih pozovem", istakao je iskusni stručnjak.

Duel na stadionu pod Goricom počeće u 18 sati.

Crnogorske fudbalere u oktobru očekuju još dva meča.

Za 10. oktobar zakazan je duel trećeg kola UEFA Lige nacija protiv Azerbejdžana, dok će se tri dana kasnije sastati sa najboljim timom Luksemburga.

Izabranici selektora Hadžibegića na startu Lige nacija ostvarili su pobjede u gostima protiv Kipra 2:0 i Luksemburga 1:0.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније