Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

A.J. [ Hina/Rojters ]

03. 10. 2024. 08:15 >> 08:15
Čitaj mi:

ilegalno distributovao ketamin

Doktor priznao krivicu u slučaju smrti Metjua Perija

Jedan od dvojice kalifornijskih doktora koji su među petero optuženih za smrt zvijezde serije "Prijatelji" Metjua Perija od predoziranja priznao je krivicu za ilegalnu distribuciju ketamina.

Mark Čavez izjasnio se o krivici na Okružnom sudu SAD-a u Los Anđelesu. Pri izricanju presude mogao bi da dobije i do 10 godina zatvora.

Još jedan doktor optužen u ovom slučaju, Salvador Plasensja, izjasnio se da nije kriv, kao i suoptužena Džasvin Singa, poznata kao „kraljica ketamina“.

Perijev lični asistent koji je priznao da je ubrizgao lijek Periju, i navodni posrednik koji je rekao da je nabavio ketamin od Singe, već su se izjasnili krivima za optužbe koje im se stavljaju na teret.

Vlasti kažu da je Plasensja u porukama Čavezu koliko naplatiti Periju za lijek napisao: „Pitam se koliko će ovaj moron platiti“.

Plasencia je prepisao ketamin Periju i nabavio asistenta koji mu je lijek ubrizgavao, prema sudskim dokumentima.

Peri je umro u 54. godini u oktobru 2023. od „akutnog učinka“ ketamina i drugih faktora zbog kojih je izgubio svijest i utopio se u đakuziju, prema obdukciji iz decembra 2023.

Glumac je javno priznao decenije zloupotrebe raznih supstanci, uključujući i godinama u kojima je glumio Čendler Binga u hit televizijskoj seriji iz 1990-ih „Prijatelji“.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније