Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

M.V. [ NBC ]

15. 08. 2024. 16:05 >> 16:07
Čitaj mi:

SAD

Hapšenje zbog smrti glumca Metju Perija

Hapšenje je izvršeno u južnoj Kaliforniji u vezi sa smrću glumca Metjua Perija od predoziranja, rekli su izvori za sprovođenje zakona za NBC njuz. Koliko je osoba uhapšeno, nije navedeno. 

Peri (54) pronađen je mrtav, u bazenu u svom domu Pacific Palisades, 28. oktobra 2023. godine. Medicinska služba okruga Los Anđeles pripisala je njegovu smrt akutnim efektima ketamina, anestetika sa psihodeličnim svojstvima.

Policija Los Anđelesa saopštila je u maju da sarađuje sa saveznim vlastima u istrazi o tome ko je izvor ketamina koji je Peri konzumirao.

Ketamin je decenijama popularna droga za zabavu. Posljednjih godina se pokazao obećavajućim kao alternativni tretman za depresiju. Sve veći broj klinika nudi ga kao infuziju ili injekciju za širok spektar problema mentalnog zdravlja, piše NBC njuz. 

Peri je bio na terapiji za liječenje depresije i anksioznosti, ali njegova posljednja sesija održana je više od nedjelju dana prije njegove smrti. Medicinski stručnjak je primijetio da ketamin u Perijevom sistemu "ne može biti iz te terapije infuzijom“. 

Nivoi ketamina u njegovom tijelu bili su visoki - što je ekvivalentno količini koja se koristi za opštu anesteziju tokom operacije, prema ljekaru. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније