Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

M.M. [ Klix.ba ]

04. 09. 2024. 09:34 >> 09:34
Čitaj mi:

KARL FILIP I SOFIJA

Kraljevski par očekuje četvrto dijete

Švedska kraljevska palata juče je objavila vijest da princ Karl Filip i princeza Sofija očekuju četvrto dijete.

U objavi na Instagramu napisali su da je princeza trudna te da joj je termin za porođaj u februaru.

"Princ Karl Filip i princeza Sofija sa zadovoljstvom objavljuju da princeza čeka svoje četvrto dijete. Princeza Sofija je dobrog zdravlja i trebala bi roditi u februaru 2025. godine. Ove jeseni se ne očekuju promjene u službenom rasporedu princeze Sofije", naveli su.

Kraljevski par već imaju tri sina Alexandera (8), Gabriela (6) i Juliana (3). Nije poznato da li ovaj put očekuju sina ili kćerku.

Inače, princ Karl Filip IV (45) je u redu za švedsko prijestolje te jedini sin i drugo dijete kralja Karla XVI. Gustava i kraljice Silvije. Njegova starija sestra, princeza Victoria (47) je očigledna nasljednica.

Podsjećamo, princeza Sofija prije nego što je upoznala princa Karla Filipa živjela sasvim drugačijim životom. Bila je u reality emisiji, radila je kao konobarica, instruktorica joge i model, a čak je pozirala i u toplesu. Par se upoznao na odmoru u Bastadu u Švedskoj 2009. godine, a vjenčali su se 2015. godine.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније