Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

[ M.M.Lj. ]

22. 07. 2022. 08:31 >> 08:28

TIK TOK

Zavirite u najmanji stan u Njujorku koji se izdaje za 2.000 dolara

U videu na TikToku predstavljen je jedan od najmanjih stanova na svijetu koji se sastoji od jedne pravougaone prostorije bez kupatila te je zbog svoje veličine okarakterisan kao "ormar sa samo jednim prozorom".

Ovi Lazari je agent za luksuzne nekretnine koji radi na prodaji nekih od najekskluzivnijih i najskupljih stanova u Njujorku.

Međutim, odlučio je da napravi predah od luksuznih zdanja te je ponudio da svom kolegi pokaže najmanji dostupan stan, za koji je otkrio da je na tržištu za 1.975 dolara mjesečno.

U videu, Jonah ulazi u ono što se može opisati kao ormar sa samo jednim prozorom, mini frižiderom, ormarićem i sudoperom.

Toalet i tuš nisu dio stana, a nalaze se u zasebnoj prostoriji niz hodnik, koja se dijeli s ostalim stanarima u zgradi.

Objavljujući video, Ovi je poručio: "Trebalo je da mu vidite lice kada je saznao da je kupatilo u hodniku."

Osuđujući tržište nekretnina u gradu, jedan korisnik društvenih mreža je poručio: "Ovo mora biti nezakonito", dok su drugi raspravljali o tome da li treba živjeti u tako skučenim prostorima samo zato što se nalaze u Njujorku.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније