Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

A.J. [ Nova.rs ]

25. 04. 2024. 11:41 >> 11:41

oštećen jedan od simbola Pariza

Pala krila vjetrenjače kluba "Mulen Ruž"

Krila legendarne crvene vjetrenjače na vrhu Mulen Ruža, najpoznatijeg kabare kluba u Parizu, pala su protekle noći na ulicu, kao i dio natpisa na fasadi, pri čemu nije bilo povrijeđenih, prenijeli su francuski mediji.

Krila vjetrenjače, koja su otpala između dva i tri sata posle ponoći, odnijeta su jutros oko osam časova sa mjesta pada, u pariskoj četvrti Pigal, koje je bilo blokirano zaštitnom trakom, javlja BFM TV.

Prilikom pada, i slova „MOU“ sa fasade Mulen Ruža završila su na zemlji.

Zasad nije poznat uzrok pada krila vjetrenjače i ne postoji opasnost od novog incidenta, rekle su spasilačke službe.

Iz Mulen Ruža naveli su da je to prvi put da se nešto slično desilo otkako čuveni pariski klub postoji od 6. oktobra 1889.

Jedina ozbiljna nesreća koja se dosad dogodila u „hramu kan-kana“ bio je požar tokom radova 1915. godine, posle čega je Mulen Ruž bio duže vrijeme zatvoren.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније