Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

[ R.B. ]

02. 06. 2024. 14:58 >> 14:58
Čitaj mi:

SUD U BUDVI

Četvorici saobraćajnih prestupnika ukupno 60 dana zatvora

Budvanski Sud za prekršaje kaznio je četiri osobe sa ukupno 60 dana zatvora zbog saobraćajnih prekršaja počinjenih na primorju.

P.S. (1995) iz Brčkog, BiH, proglašen je krivim zbog toga što se 1. maja u večernjim časovima na saobraćajnici u Igalu nije zaustavio na znak ‘Stop’ i osuđen na kaznu zatvora u trajanju od 15 dana.

Njemu je sudija odjeljenja u Herceg Novom Andrija Vojvodić izrekao i novčanu kaznu u iznosu od 450 eura, jer utvrđeno da je vozilom koje je nakon kraće policijske potjere zaustavljano,vršio preticanja na neisprekidanoj liniji, pri čemu je istim upravljao pod dejstvom alkohola.

Odmah po izricanju odluke, sproveden je na izdržavanje kazne u UIKS Spuž, dok mu je novčana kazna odmah naplaćena.

"V.B. (1966); R.S (2000), oba iz Budve i P.M. (1974) iz Kolašina osuđeni su u u tri odvojena hitna postupka na kazne zatvora u trajanju od po 15 dana jer su prethodne noći i kasno sinoć na teritoriji opštine Budva upravljali vozilima pod dejstvom alkohola u organizmu u koncentraciji od preko 2 g/kg. Okrivljeni R.S. je uz to izazvao i saobraćajnu nezgodu sa manjom materijalnom štetom, za što mu je izrečena novčana kazna u iznosu od 220 eura", piše u saopštenju Suda za prekršaje.

Svim okrivljenima su osim kazne izrečeni i kazneni bodovi u maksimalnom iznosu, kao i zabrana upravljanja vozilima u najdužem zakonom propisanom trajanju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније