Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

M.V. [ Mina ]

16. 07. 2024. 14:13 >> 14:13

REAGOVANJE

URA: Neznanje i nepočinstva Vlade stigli na naplatu

Neznanje i nepočinstva aktuelne Vlade stigli su na naplatu, rekli su iz Građanskog pokreta URA, navodeći da će Vlada sa vlasti otići sa nizom nelegalnih odluka kojima će se baviti nadležni državni organi.

Iz GP URA su, povodom odluke Upravnog suda koji je poništio rješenje Vlade o razrješenju generalnog inspektora Agencije za nacionalnu bezbjednost Artana Kurtija, kazali da se srušila nezakonita “piramida” Vlade premijera Milojka Spajića.

“Neznanje, nepočinstva i ujakovo kadrovanje stigli su na naplatu. Tako je kad populisti dođu na vlast”, naveli su iz GP URA.

Oni su kazali da Vlada, koju karakterišu epsko neznanje, revanšizam i revitalizacija svih manjkavosti koje su gledane u prethodnom periodu, nastavlja da trpi poraze od institucija sistema.

“Došli na vlast usta punih Ustava i zakona, a otići će sa vlasti sa nizom nelegalnih odluka kojima će se u narednom periodu baviti nadležni državni organi”, navodi se u saopštenju URA.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније