Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

M.V.

17. 07. 2024. 11:36 >> 15:03
Čitaj mi:

sdt

Drešaju i Miranoviću određeno zadržavanje do 72 sata

Nakon saslušanja u Specijalnom državnom tužilaštvu Viktoru Drešaju i Petru Miranoviću određeno je zadržavanje do 72 sata. Iz Specijalnog državnog tužilaštva ranije su saopštili da je jutros počela velika međunarodna akcija protiv organizovanog kriminala u saradnji sa američkim agencijama FBI i DEA. Portal RTCG saznaje da je u pitanju međunarodna akcija protiv krijumčarenja kokaina.

Uhapšen je jedan od vođa kriminalnog klana "Drešaj" iz Tuzi - Viktor Drešaj. Među uhapšenima su i Vaso Ulić, Marinko Prelević, Vukan Čoković, Petar Miranović, saznaje Libertas.

Viktor Drešaj i njegov brat Leon u dokumentu o procjeni opasnosti od teškog i organizovanog kriminala SOCTA, evidentirani su su kao vođe kriminalnog klana iz Tuzi, koji je, navodno, povezan sa švercom droge i cigareta.

"Akcija kodnog naziva 'General', a na osnovu prethodne višemjesečne saradnje Specijalnog državnog tužilaštva i Specijalnog policijskog odjeljenja sa Agencijom Evropske unije za saradnju organa za sprovođenje zakona (EUROPOL), Federalnog istražnog biroa (FBI) i Uprave za suzbijanje narkotika (DEA) Sjedinjenih Američkih Država i Australijske federalne policije (AFP)", saopšteno je iz SDT-a. 

O rezultatima akcije će kasnije tokom dana biti informisana javnost.

Video: TVCG

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније