Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

07. 02. 2020. 16:24 >> 17:08

POTVRĐENO IZ UP

Izručen osumnjičeni za učešće u ubistvu Bogdana Milića

Zbog učešća u ubistvu Bogdana Milića, Crnoj Gori je danas iz Hrvatske izručen M.M. koji je priveden na saslušanje u Specijalno državno tužilastvo.

M.M. je ranije uhapšen u Hrvatskoj, a Crnoj Gori je izručen avionom preko Beograda. Podsjećamo, Milić je ubijen juna prošle godine na Cetinju, kada su ranjene i tri osobe.

Nedugo nakon ubistva Milića, uhapšene su tri, a zatim je podignuta optužnica protiv ukupno 5 osoba među kojima je i danas izručeni M.M. Međutim, tu optužnicu Viši sud je prošlog mjseca, vratio Specijalnom tužilastvu radi dopune istrage.


Iz Uprave policije potvrđeno je da je danas realizovana ekstradicija iz Republike Hrvatske u Crnu Goru M.M. (25) iz Cetinja, kojeg NCB Interpol Podgorica potražuje po međunarodnoj potjernici radi obezbjeđivanja prisustva krivičnom postupku koji se protiv njega vodi pred Višim sudom u Podgorici.

M.M. se, kako se navodi u saopštenju, potražuje zbog sumnje da je počinio krivično djelo stvaranje kriminalne organizacije, teško ubistvo u pokušaju i krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija. Krivična djela su izvršena na teritoriji naše zemlje.

"On se sumnjiči da je bio član kriminalne organizacije zajedno sa drugim licima, te da je  u okviru realizacije kriminalnog plana ove kriminalne organizacije učestvovao u pokušaju lišenja života više lica upotrebom vatrenog na Cetinju kojom prilikom je lišen života B.M.", saopšteno je iz Uprave policije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније