Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

Objavila M.L.B.

16. 08. 2019. 07:24 >> 07:24

U HRVATSKOJ

Uhapšeni osumnjičeni za ubistvo Milića

Cetinjani Mitar Marković (25) i Petar Laličić (21), koji se sumnjiče za učešće u ubistvu Bogdana Milića i ranjavanje Dragana i Gorana Vušurovića i Marka Vujačića 11. juna na Cetinju, uhapšeni su juče u Hrvatskoj saznaje Pobjeda.

Marković i Laličić su uhapšeni na osnovu međunarodne potjernice koju je raspisao NCB Interpol Podgorica. Kako saznaje Pobjeda, obojica su imala falsifikovana dokumenta.

Crnogorska policija je imala određena saznanja o kretanju dvojice bjegunaca koji se terete za ubistvo na Cetinju i o tome obavijestila kolege u Hrvatskoj.

Odmah nakon hapšenja, hrvatski istražitelji obavijestili su crnogorsku policiju o uspješnoj akciji.

Osumnjičenima je određen ekstradicioni pritvor, nakon čega će crnogorske vlasti tražiti njihovo izručenje.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније