Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vijesti

N.R.

21. 06. 2024. 10:16 >> 10:16
Čitaj mi:

NAKON POBJEDE

De la Fuente: Nijedan tim nije bolji od nas

Selektor reprezentacije Španije Luis de la Fuente oduševljen je svojim igračima poslije pobjede nad Italijom 1:0 u drugom kolu grupne faze šampionata Evrope.

Furija je slavila autogolom Kalafjorija u 55. minutu, a Donaruma je Azure spasio ubjedljivijeg poraza.

„Nijedan tim nije bolji od nas, ali moramo da nastavimo naporno da radimo – da se poboljšamo, da ostanemo nogama na zemlji i da ne spustimo gard“, kaže De la Fuente i dodaje:

„Nije samo do svježine i kondicije, fudbal je i taktika i tehnika – mislim da smo bio superiorni u svemu. Mnogo poštujem Italiju, ali su se mučili, dijelom i zato što smo mi igrali tako dobro“.

De la Fuente naglašava da je ovo najbolja partija Španije otkad je on postao selektor u decembru 2022.

„Španski igrači su najbolji na svijetu, moram da istaknem kvalitet ove generacije igrača. Znam ih u dušu, kao i oni mene. Oduševljen sam, ali još ništa nismo postigli. Pobijedili smo u nekim važnim mečevima, ali fudbal umije da bude okrutan, pa moramo da budemo oprezni, skromni i puni poštovanja“.

Furija je prije Italije savladala i Hrvatsku, a u posljednjoj rundi sastaće se s Albanijom, rasterećeno, u ponedjeljak od 21.00.

„I sa strane se vidjelo da je ovo prvoklasna partija. Jedini minus jeste što nismo realizovali više šansi. Ono što mi se najviše dopada jeste radna etika igrača i to kako su znali da se ponašaju u različitim fazama utakmice“, zaključuje De la Fuente.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније