Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vijesti

N.R.

21. 06. 2024. 08:45 >> 08:45
Čitaj mi:

NAKON PORAZA OD ŠPANIJE

Spaleti: Bili smo ispod nivoa

Lućijano Spaleti, selektor Italije, bio je razočaran poslije utakmice sa Španijom. Aktuelni prvak Evrope doživio je prvi poraz i sada za prolaz u narednu fazu takmičenja mora da se bori sa Hrvatskom u posljednjem kolu grupne faze.

Istina, "azurima" u ovom duelu igra i remi, a teško je očekivati da Albanija može da iznenadi Španiju. U svakom slučaju sve osim poraza vodi Italijane u osminu finala Evropskog prvenstva.

"Razliku je napravila svježina Španaca, bili su mnogo brži od nas. Često smo kasnili sa čitanjem njihovih akcija. Ključ problema je uvijek isti, bili smo ispod svakog nivoa u pogledu pravih reakcija. Nismo reagovali na njihove akcije", rekao je Spaleti.

Osvrnuo se zatim i na nastavak utakmice, koji uprkos izmjenama nije donio ništa dobro Italijanima.

"U drugom poluvremenu uspjeli smo da budemo energičniji i agresivniji, kreirali smo i neke situacije koje su nas mogle odvesti do neriješenog rezultata, ali oni su ipak bili prejaki za nas, kao i za Hrvatsku, i zasluženo su prvi. Sada moramo da mislimo kako ćemo u osminu finala, a to će zavisiti od našeg izbora igre, taktike, svega: ako izbor nije dobar, ako nema pravih rješenja, onda se stvari komplikuju", rekao je Spaleti.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније