Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Turizam

B.Č.J.

11. 11. 2021. 11:03 >> 11:03

STUDIJSKA POSJETA

Turoperatori iz Turske u posjeti Baru

Turistička organizacija Bar je u saradnji sa Nacionalnom turističkom organizacijom Crne Gore ugostila grupu od deset turoperatora iz Turske koji borave u studijskoj posjeti Crnoj Gori od 7. do 11. novembra.

Kako je saopšteno iz te lokalne TO, realizacija te studijske posjete uslijedila je nakon održanog on-line webinara, koji je organizovala NTOCG, a na kojem je prisustvovao veliki broj turskih turoperatora zainteresovanih za saradnju sa crnogorskom turističkom privredom.

"U Crnoj Gori borave predstavnici nekih od najznačajnijih turoperatora sa ovog tržišta, među kojima su Demco travel, Karden Turizm, Phantom Tour, Insu Turizm, Domino Turizm, Vispo Turizm, Hunkar Turizm, Skal International, Seyir Defteri Tur, Most Turizm, Lalittur kao i predstavnica borda direktora Udruženja turističkih agencija Turske – TURSAB", navodi se u saopštenju.

Juče su turoperatori imali prilku da se upoznaju sa atraktivnim lokacijama za odmor a ujedno i sa kluturom, tradicijom, gastronomijom na područiju naše Opštine.

"Takođe, u skladu sa zahtjevom predstavljeni su im smještajni kapaciteti hotela 'Kalamper Hotel & SPA' kao i hotela 'Stara Čaršija Resort & SPA' a organizovan je i obilazak Starog grada", navodi se u saopštenju.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније