Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Turizam

B.Č.J.

15. 06. 2024. 08:25 >> 09:00
Čitaj mi:

turistička organizacija

U hotelima na Barskoj rivijeri 30 odsto više gostiju

Na Barskoj rivijeri boravi 7.525 registrovanih gostiju, saopšteno je iz lokalne turističke organizacije.

"U hotelima trenutno boravi 2.971 gostiju, što je 30% više nego u istom periodu prošle godine, u privatnom smještaju boravi 4.482 turista, dok u odmaralištima borave 72 registrovana gosta", navodi se u saopštenju.

U hotelskom smještaju, kako su kazali, najbrojniji turisti su iz Njemačke, Srbije, Rusije, Ukrajine i Turske.

U turističkoj organizaciji tokom jula i avgusta očekuju maksimalnu popunjenost kapaciteta, sa tendencijom da taj trend bude nastavljen i u septembru, pa i početkom oktobra.

U cilju kvalitetne pripreme turističke sezone, pozvali su sve izdavaoce smještaja, koji do sada nijesu, da registruju smještaj i na taj način ispune svoju zakonom propisanu obavezu.

Podsjećaju da će od danas biti pojačane kontrole neprijavljenih smještajnih kapaciteta.

"Registrovani izdavaoci smještaja stiču značajnu konkurentnu prednost jer se nalaze u bazi podataka TO Bar, koja ima zadatak da ga promoviše na digitalnim kanalima i preko reklamnog materijala i brošura", zaključuje se u saopštenju Turističke organizacije Bar.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније