Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

A.B. [ Portal RTCG ]

25. 07. 2024. 08:28 >> 08:29
Čitaj mi:

NA ŠETALIŠTU KRALJA NIKOLE

Uređeno dječje igralište u Baru

U Baru je uređeno novo dječje igralište ,,Majmunsko ostrvo” na Šetalištu kralja Nikole, saopšteno je iz Turističke organizacije Bar.

TO Bar je, kako je saopšteno, nabavila novu opremu za igralište uključujući ljuljaške, tobogane, klackalice i druge dječje sadržaje za igru.

Komunalno preduzeće Bar uredilo je prostor dekorativnim kamenom, doniralo sadnice palme i postavilo nove klupe.

"Novo igralište pruža sigurno i zabavno okruženje za djecu svih uzrasta. Igra na otvorenom ima mnogobrojne benefite za fizički i mentalni razvoj djece. Ova investicija je dio naših kontinuiranih napora da unaprijedimo turističku ponudu i obogatimo sadržaje za naše najmlađe sugrađane i posjetioce. Vjerujemo da će novo ruho igrališta postati omiljeno mjesto za igru i druženje naših mališana”, ističe se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније