Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

A.J. [ Beta ]

08. 07. 2024. 22:36 >> 22:36

bijela kuća

"Nema znaka zabrinutosti članova NATO oko Bajdena"

Portparol Bijele kuće dao je uvjeravanja danas da ne vidi znake zabrinutosti među članovima NATO oko forme američkog predsjednika Džoa Bajdena.

"To pitanje podrazumijeva da (savezničke zemlje) imaju potrebe da budu uvjerene o pokretačkoj ulozi SAD i angažovanju predsjednika Bajdena. Mi ne vidimo uopšte znakove u tom smjeru", rekao je Džon Kirbi, portparol Saveza za nacionalnu bezbjednost Bijele kuće, u odgovoru na pitanje novinara o mogućoj zabrinutosti članova NATO.

U SAD se ove nedelje održava samit NATO kome je domaćin Bajden.

To se događa u vrijeme kada se unutar Bajdenove demokratske stranke pitaju da li bi trebalo Bajden da se povuče iz trke za drugi mandat, pošto su se uspaničili posle lošeg nastupa Bajdena na debati sa očekivanim predsjedničkim kandidatom republikanaca za izbore u novembru, Donaldom Trampom. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније