Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.B. [ Portal RTCG ]

04. 07. 2024. 12:25 >> 12:25
Čitaj mi:

POSLANIK SD-A

Mugoša: Savez koji želi emancipovanu Crnu Goru prijeko potreban

Crnoj Gori je neophodan široki evropski savez koji istinski žele progresivnu, emancipovanu i prosperitetnu Crnu Goru kao prvu sljedeću članicu Evropske unije, poručio je poslanik Socijaldemokrata Boris Mugoša.

"Mnogi segmenti takve evropske Crne Gore su na ozbiljnom ispitu", poručio je Mugoša. 

Podsjetimo, Evropski savez, u kome će biti Socijaldemokrate (SD), Socijaldemokratska partija i Liberalna partija, zvanično će biti predstavljen danas u Podgorici.

Ranije su partijski organi SD, SDP, LP-a podržali formiranje saveza, nakon pregovora predstavnika partija.

"Podrška evropskih socijaldemokrata i liberala je još jedna potvrda neophodnosti stvaranja kredibilne političke platforme kao što je Evropski savez, koji će i po njihovim procjenama biti jedan od ključnih činilaca stabilne, prosperitetne i evropske Crne Gore. Vidjeli smo juče, prema ocjenama onih koji se profesionalno bave izbornom analitikom, da se ovom našem savezu projektuje potencijalni prostor za podršku 10-12 odsto birača Vidimo se večeras u 19 sati na predstavljanju nove nadstranačke političke platforme - Evropskog saveza", zaključio je Mugoša u objavi na mreži Iks. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније