Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

M.V.

28. 06. 2024. 14:37 >> 14:37
Čitaj mi:

REAGOVANJE

DNP: Da nije bilo pogrešne "vanjske" politike DF-a Milatović ne bi bio predsjednik

Iz Demokratske narodne partije (DNP) kazali su da nije bilo pogrešne "vanjske" politike DF-a Jakov Milatović nikad ne bi postao predsjednik Crne Gore, žena mu se ne bi zaposlila u CEDIS-u, kum postao gradonačelnik, a tetka odbornica.

"I to sve zahvaljujući nama, krezubim i retrogradnim Srbima i Rusima koji su dobri samo kad treba da glasaju za njega. A kad je kao ministar ekonomije učestvovao na Peterburškom forumu, je li to tad bilo u skladu sa vanjskom politikom, ili se radilo o Milatovićevoj ličnoj politici? Nažalost, od veljeg Srbina i Rusa u izbornoj kampanji, Milatović se, iako godinama mlad, pretvorio u ona dva džangrizava đeda iz Mapet šoua koji do podna mrze sebe, a od podna čitav svijet", tvrde u DNP-u. 

Poručili su da "to što je Milatović naumio da u Moskvu pošalje nekog svog kadra ili člana familije, kako bi bio nečiji špijun, a ne ambasador, više ne govori o njemu, nego o onima od kojih prima instrukcije".

"Ono što je sigurno, DNP mu neće slati špijune i one koji mrze Rusiju i ruski narod jer takvih u našim redovima nema, a Milatović uvijek može predložiti svoju tetku za ambasadora u Moskvi. I nemamo dilemu da bi DPS podržao takav predlog, jer bi tako i njihov nekadašnji član dobio visoku funkciju", kazali su iz DNP-a. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније