Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

B.B.

28. 06. 2024. 11:11 >> 11:11
Čitaj mi:

SDP - POKRET ZA TUZI

Damir Bećović isključen iz Pokreta, pozvan da vrati mandat

Damir Bećović isključen je iz grupe građana Pokret za Tuzi, i više ne predstavlja savez SDP - Pokret za Tuzi, obavijestili su iz te političke grupacije. Pozvali su ga da svoj mandat stavi na raspolaganje listi sa koje je izabran u lokalni parlament u Tuzima.

"Sigurni smo da birači liste ‘’SDP- Pokret za Tuzi’’, nijesu glasali na izborima da bi bilo ko koristio odbornički mandat u privatne svrhe, već isključivo u interesu građana, te tražimo da gospodin Bećović vrati mandat. Političko djelovanje Damira Bećovića od početka odborničkog mandata, nije bilo u skladu sa proklanovanim ciljevima i politikom odborničke liste sa koje je imenovan, već je bilo isključivo vezano za lični politički interes", navode u saopštenju.

Kako dodaju, građani Tuzi se suočavaju sa brojnim problemima i izazovima u svakodnevnom funckionisanju, brojna su neispunjena predizborna obećanja i sigurno da postoji jaka osnova da se glas tih ljudi čuje u lokalnom parlamentu, što će se poslije ove rotacije i desiti.

"Uvjereni smo da će Bećović, koji je ušao u Skupštini Opštine Tuzi kao drugi sa zajedničke liste donijeti pravu odluku, u skladu sa onim što smo zajednički obećali stotinama građana Tuzi koje su nas podržale", navode u SDP - Pokret za Tuzi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније