Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

M.M. [ Aleksandra Jovančević, TVCG ]

14. 04. 2022. 20:30 >> 20:34
1

OCJENJUJU IZ CEDEM-A

Vlada sada funkcioniše isto kao u punom kapacitetu

Vlada u tehničkom mandatu, ocjenjuju iz CEDEM-a, funkcioniše isto kao dok je bila u punom kapacitetu. Od 12 ministarstava, građanima su vidljivi samo ministri Jakov Milatović i Milojko Spajić, ostali su se nakon izglasavanja nepovjerenja 42. Vladi uglavnom povukli.

Umjesto da funkciniše 42. Vlada, od starta se borila za opstanak. Isti scenario nastavio se i u tehničkm mandatu, kaže Marko Pejović iz CEDEM-a. Poslovi su svedeni na minimum zbog razmirica unutar kuće i podjela na one koji podržavaju Krivokapića i onih koji su na strani mandatara Abazavića.

I dok većina ministara radi iz sjenke iščekujući kraj mandata, Milatović i Spajić se kaže Pejović izdvajaju i pokazuju odgovornost za pozicije koje pokrivaju.

Ostali su ažurni samo kad je u pitanju zapošljavanje po dubini, kaže sagovornik TVCG.

Koliko su se nakon prelaska s redovnog u tehnički mandat stvari promijenile primjećuju i novinari naše redakcije koji generalnom sekreterijatu sedmično šalju i po nekoliko zahtjeva za izjave.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније