Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

07. 05. 2021. 20:13 >> 20:17
1

CRNOGORČEVIĆ

U Kumboru izgubljene četiri godine

U Evropskom timu za Herceg Novi ističu da su proteklih dana aktivisti jedne vladajuće partije u Herceg Novom obilazile Kumbor i dijelile propagandni materijal u kom navode šta je za to mjesto urađeno u posljednje četiri godine, ali kako smatraju u ovoj stranci, nedovoljno.

"Lako je uporediti. I sada, ponovo obećanja, vrlo slična onim prethodnim, neispunjenim. Mjesna zajednica Kumbor ne funkcioniše ni blizu svojih mogućnosti. Ako znamo da govorimo o malom, primorskom mjestu, okrenutom ka turizmu, u čijem se jezgru nalazi ključni projekat koji se razvio u Herceg Novom, a koji su i njihovi funkcioneri rado obilazili, znamo da Kumbor može mnogo više", navodi se u saopštenju koje je potpisao odbornički kandidat liste Evropski tim za Herceg Novi Branko Crnogorčević.

On tvrdi da su se sva pitanja i problemi, rješavali znatno dinamičnije i efikasnije, dok su u radu Mjesne zajednice bile zastupljene sve političke strukture, a ne samo jedna.

"Ovako, osim što nije realizovano ono što je obećano, nije realizovano ni onoliko koliko je bilo moguće, a ono što je urađeno, predstavljeno je kao veliki trijumf isključivo jedne političke partije, što im spočitavaju i njihovi koalicioni partneri. Četiri godine su minule. Sve se može nadoknaditi sem vrijeme, a mi smo u Kumboru izgubili protekle četiri godine. Uz povjerenje građana, mi ćemo završiti mjesnu kapelu u naredna tri mjeseca. Konačno ćemo riješiti problem bezbjednosti naše djece koja pohađaju školu u Zelenici i realizovati projekat pješačke staze Kumbor-Zelenika. Napravićemo neophodni trotoar dužinom magistrale", dodaje u saopštenju.

Konačno ćemo, najavljuje Crnogorčević, valorizovati činjenicu da je Portnovi pozicioniran u našem mjestu i formiraćemo ozbiljnu saradnju između ovog kompleksa i Mjesne zajednice.

"Učinićemo donji put boljim estetski i funkcionalno, gradnjom parapeta sa odgovarajućom rasvjetom u punoj dužini. Učinićemo sve što je potrebno da se Kumbor doživljava kao logični nastavak luksuznog kompleksa, kako bi svi Kumborani osjetili vrijednost i potencijal turističkog progresa. Zbog toga očekujemo podršku građana i povjerenje ukazano onima koji su dokazali da znaju i mogu", poručio je Crnogorčević.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније