Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

07. 05. 2021. 21:55 >> 21:59
1

EVROPSKI TIM

"U nedjelju slavimo Dan pobjede i promjene za bolji Novi"

U nedjelju 9. maja slavićemo Dan pobjede, a Novljanke i Novljani će proslaviti i promjene koje će omogućiti da naš Novi bude bolji, saopšteno je večeras iz Evropskog tima za Herceg Novi.

"Sve što grad radi za svoje građane mora raditi bolje i posvećenije. Od parking mjesta i mogućnosti zapošljavanja do stvaranja grada turističkom destinacijom kakva je bila prije - Herceg Novom trebaju korijenite promjene", poručili su iz Evropskog tima za Herceg Novi.

Želimo moderan i evropski grad, kako su naveli, a glas za Evropski tim za Herceg Novi je jedini put napretka.

"Imamo respektabilnu listu kandidata koja će omogućiti i sprovesti promjene za bolji Novi", poručuju iz Evropskog tima za Herceg Novi.

Oni su podsjetili da je programom Evropskog tima za Herceg Novi planirano otvaranje 1.100 novih radnih mjesta, podrška preduzetništvu, bolje organizovan zdravstveni sistem, oživljavanje kulturnog života, kao i veća briga o penzionerima i osobama sa invaliditetom.

"Fokusiraćemo se i na poboljšanje statusa mladih ljudi, kao i sporta jer su naši sugrađani nadaleko poznati po tome. Od grada ispod prosjeka, napravićemo Novim mjesto u kojem se rado dolazi, a i vraća", navodi se u saopštenju.

U nedjelju izbor je lak, kako su dodali, jer samo izborom Evropskog tima za Herceg Novi stići će suštinske promjene.

"Poštovani birači, broj 2 na glasačkom listiću i tako obezbijedimo evropsku budućnost za NOVI", zaključuje se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније