Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Б.Б.

14. 06. 2023. 11:24 >> 11:24

KLUB "LATINSKO JEDRO BAR"

Regata latinskog jedrenja organizovana do sada šest puta

Iz kluba "Latinsko jedro Bar" ističu da se juče u medijima pojavila informacija o održavanju regate "Vjera" kao prve crnogorske regate latinskog jedrenja 1. i 2. jula u Luštica Bay marini, ali kako pojašnjavaju nije u pitanju prva, jer je do sada organizovana šest puta.

"Srećni smo i radosni da ima ljudi, entuzijasta koji žele da organizuju regatu pod nazivom 'Latinsko jedro' i mi im od srca čestitamo na tome i da ne budu sami sa takvom idejom, već da im se pridruži mnogo klubova, koji su uredno registrovani kod Crnogorskog jedriličarskog saveza Crne Gore. Morali smo da reagujemo zbog jedne stvari, a to je da nije u pitanju prva regata 'Latinsko jedro'. Prva regata je održana 14. septembra 2014. godine i od tad smo imali šest regata, a u pripremi smo i za ovu sezonu. Biće nam zadovoljstvo da nam se svi ljubitelji tradicije drvene brodogradnje i Latinskog jedra pridruže, a takođe očekujemo i dolazak jedriličara iz UAE", navode u reagovanju ove organizacije.

Kako dodaju, organizator te regate je Klub "Latinsko jedro Bar" pod pokroviteljstvom Opštine Bar.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније