Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

A.J. [ Politika.rs ]

18. 05. 2024. 10:10 >> 10:10

novi sistem navođenja

Sjeverna Koreja testirala taktičke balističke rakete

Sjeverna Koreja potvrdila je danas da je testirala taktičke balističke rakete sa novim sistemom navođenja, a testiranje je nadgledao sjevernokorejski lider Kim Džong Un.

Kim je izrazio zadovoljstvo povodom uspješnog testiranja raketa, izvijestila je sjevernokorejska agencija KCNA, prenosi Tanjug.

Južnokorejska vojska je saopštila da je Sjeverna Koreja ispalila u petak više balističkih projektila kratkog dometa prema moru kod svoje istočne obale, prenio je Rojters.

Lansiranja su uslijedila dan nakon što su SAD i Južna Koreja izvele zajedničke vježbe sa stelt borbenim avionima u kojima su simulirane vazdušne borbe.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније