Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

А.М. [ Mina ]

23. 09. 2022. 17:19 >> 17:15

UNIVERZITET CRNE GORE

Odobrena dva dodatna ispitna roka studentima specijalističkih studija

Senat Univerziteta Crne Gore (UCG) odobrio je dva apsolventska roka za studente specijalističkih studija kojima je do završetka tog nivoa studija ostao jedan nepoložen i/ili neprijavljen predmet.

Iz UCG je saopšteno da su dodatni ispitni rokovi odobreni na dopunski zahtjev Studentskog parlamenta.

Kako su naveli, dodatni ispitni rokovi biće organizovani u utorak i 3. oktobra.

“Prijava ispita u I roku izvršiće se u poneđeljak, a u II roku 30. septembra, dok će se verifikacija ocjena na vijećima za I rok izvršiti zaključno sa srijedom, a za drugi zaključno sa 4. oktobrom”, kaže se u saopštenju.

Kako su rekli iz UCG, izdavanje uvjerenja o završenim postdiplomskim specijalističkim studijama za I dodatni ispitni rok vršiće se u četvrtak, dok će za II biti izvršena 5. oktobra.

“U cilju optimizacije nastavnog procesa, smanjenja troškova i što bolje pokrivenosti nastave sopstvenim kadrom i kandidatima prijavljenim na oglas iz Crne Gore, Senat je usvojio predloge za angažovanje u nastavi za studijsku 2022/2023 godinu, po javnom (eksternom) oglasu UCG od 12. jula ove godine”, kaže se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније