Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ I. P. ]

02. 08. 2022. 09:55 >> 09:51

JPU "LJUBICA POPOVIĆ"

Zaraženo dvoje djece, u samoizolaciji tri vaspitača i 21 dijete

Direktorica Javne predškolske ustanove "Ljubica Popović" Vesna Nikolić saopštila je da je u dvije vaspitne jedinice te ustanove korona virusom zaraženo dvoje djece, dok su tri vaspitača i 21 dijete u samoizolaciji.

Nikolić je u emisiji Dobro jutro Crna Goro na TVCG podsjetila da su na snazi epidemiološke mjere: "Poštujemo preporuke Instituta za javno zdravlje (IJZ), koliko god smo to u mogućnosti".

Ona je kazala da dežuraju dva vrtića JPU "Ljubica Popović", te da nemaju veliki broj djece.

"Nemamo broj djece u grupama koji prelazi epidemioloških broj, dakle 20. Poštujemo sve mjere, vidjećemo kako će se kretati situacija. Juče je čak najbrojnija grupa bila 16 djece", istakla je ona.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније