Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Dijaspora

[ B.B. ]

28. 11. 2021. 18:00 >> 18:01
4

CD LOVĆEN

Održana tradicionalna Raštanijada u Lovćencu

Dvanaesta Raštanijada održana je u Lovćencu danas, a u kuvanju tradicionalnog jela, kako ističu organizatori Crnogorsko društvo Lovćen, učestvovalo je mnogo ekipa.

Prvo mjesto u kuvanju crnogorskog tradicionalnog jela osvojila je ekipa "Boris Kidrič" iz Lovćenca, drugo mjesto ekipa "Durmitor" iz Bačkog Dobrog Polja, dok je treće mjesto zauzela ekipa "Sanela" iz Lovćenca.

Neke od ekipa, kako naglašavaju u saopštenju organizatora, bile su iz okolnih mjesta poput Bačke Topole, Crvenke, Bačkog Dobrog Polja, kao i ekipe iz Lovćenca.

"Crnogorsko društvo 'Lovćen' iz Lovćenca zahvaljuje se svim učesnicima manifestacije, MZ Lovćenac i pokrovitelju manifestacije opštini Mali Iđoš", navodi se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније