Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

6 u 6

21. 04. 2024. 18:00 >> 20:40
Čitaj mi:

6 U 6

Vijesti koje su obilježile dan: Belivuk imao povlašćen status

Pogledajte vijesti koje su obilježile dan za nama. U rubrici "6 u 6" plasiramo pregled najvažnijih vjesti iz zemlje i svijeta koje su obilježile 18. april. Ovo je rubrika u kojoj ćete moći da pogledate i centralnu informativnu emisiju TVCG Dnevnik 2, i radijske Novosti dana odmah po emitovanju.

Uprava policije nikada nije objavila ko su policijski službenici koji su držali na oku Veljka Belivuka i Marka Miljkovića 24 sata tokom njihovog dolaska u Crnu Goru, iako je uhapšeni bivši oficir policije Zoran Lazović tvrdio da je takav nadzor postojao. Umjesto da ih policajci drže pod nadzorom, prema nalazima Specijalnog državnog tužilaštva (SDT), Belivuk i Miljković imali su povlašćen status i bili su pod zaštitom.


Na zahtjev Javnog tužilaštva za organizovani kriminal Srbije, u Španiji je u toku postupak za izručenje Srbiji Milinka Brašnjevića, osumnjičenog za učešće u ubistvima pripadnika "škaljarskog klana" u Grčkoj.


Na Youtube kanalu "Amazing Europe" može se vidjeti lista deset zemalja sa najvećim prisustvom mafije i organizovanog kriminala. Zanimljivo je da je Crna Gora zauzela šesto mjesto. Podaci su bazirani na osnovu "Globalnog indeksa organizovanog kriminala".

 Sniježni pokrivač pao je jutros u sjevernom dijelu Crne Gore, a ima ga i na Cetinju.

Crnogorski reprezentativac Stefan Mugoša postigao je novi gol, ali je njegov Inčon ubjedljivo poražen od Gvangvona u gostima 4:1, u osmom kolu šampionata Južne Koreje.

Leće je slavio na gostovanju Sasuolu 3:0 i napravio veliki korak ka opstanku u Seriji A. Crnogorski reprezentativac Nikola Krstović bio je asistent kod trećeg gola. 

NOVOSTI DANA

Informartivnu emisiju Radija Crne Gore "Novosti dana" poslušajte u nastavku: 

DRUGI DNEVNIK 

Drugi dnevnik TVCG možete pogledati u nastavku:

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније