Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

21. 03. 2024. 20:32 >> 20:32

"PLAVI" PODBACILI U ŽELEZNIKU

Žakelj: Od prvog minuta nijesmo bili na nivou, to je moja krivica

Trener Budućnosti Andrej Žakelj kazao je da je ekipa od prvog minuta bila u kontra ritmu, te preuzeo odgovornost na sebe, jer, kako je kazao, nije dobro pripremio meč.

"Plavi" su izgubili u Železniku 84:76 i prekinuli niz od 10 pobjeda u ABA ligi.

"Nijesmo bili spremni za ovaj meč. Od prvog minuta nismo bili na nivou koji sam tražio i koji sam pominjao posljednjih 14 dana kada sam govorio da su utakmice prije Partizana bitniji nego sam Partizan”, rekao je Žakelj i dodao:

"Izgleda da nijesam bio dovoljno uporan u tome što sam pričao i sigurno je moja krivica što ekipa nije izgledala bolje. Ipak, i igrači su profesionalci, moraju da imaju dozu odgovornosti i ja to od njih očekujem. Čestitam FMP-u, igrao je odlično, a mi smo bili mekani, prespori i bez fokusa”, dodao je Žakelj.

Istakao je da je dobra stvar što i dalje ekipa ne zavisi od drugh rezultata.

"Poraženi smo nakon tri mjeseca. Vjerujem da možemo dobro da igramo kao tim, ali u ovom meču to nijesmo bili. Nastavljamo dalje, ostale su još dvije utakmice i još je sve u našim rukama u borbi za drugo mjesto”, poručio je Žakelj.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније