Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

N.R.

13. 04. 2024. 21:42 >> 21:46

NAKON POBJEDE

Žakelj: Ovo je tek prva pobjeda, neće biti lako u Zadru

Budućnost je bila ubjedljiva protiv Zadra na startu plej-ofa ABA lige i povela 1:0 u seriji. Trener ekipe iz Podgorice, Andrej Žakelj, kazao je nakon meča da posao nije završen.

“Nervozan početak, nismo bili agresivni, nismo ispoštovali taktičke zamisli i dozvolili smo Zadru da bude u igri. U drugom poluvremenu smo krenuli agresivnije, nismo dozvolili rivalu lake poene, a sa agresivnošču u odbrani je krenuo i napad. Tek smo ostvarili prvu pobjedu, sada moramo smiriti glave, čeka nas u Zadru potpuno drugačija utakmica“, rekao je šef stručnog štaba Budućnosti Andrej Žakelj.

Cilj košarkaša Budućnosti je jasan - plasman u polufinale ABA lige, gdje će ih najvjerovatnije čekati Partizan.

“Imamo dovoljno vremena da se spremimo za drugu utakmicu. Ići ćemo na pobjedu, ali najbitnije je da prođemo u polufinale, da li ćemo to ostvariti u dvije ili tri utakmice manje je bitno. Ključ je u odbrani i agresivnosti. Mi smo ekipa koja ima sve predispozicije da tako igra“, rekao je Žakelj.

Drugi meč je u Zadru u petak, 19. aprila.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније