Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V.

04. 05. 2024. 08:45 >> 08:44
Čitaj mi:

POVRATAK NA OSTRVO

Lopetegi u završnim pregovorima sa Vest Hemom

Španski trener Žulen Lopetegi blizu je povratka u Premijer ligu. pošto je u završnim pregovorima sa Vest Hemom, prenosi italijanski insajder Fabricio Romano.

Kako se navodi, čelnici "čekićara" planiraju da se rastanu sa Dejvidom Mojesom na kraju sezone.

Uprava Vest Hema je bivšem menadžeri Vulverhemptona, Sevilje, Reala, te selekcije Španije ponudila platu od četiri miliona eura plus bonuse i dvogodišnji ugovor, što je za milion više od onoga što mu je nudio Milan.

Uz to, navijači Milana, nijesu bili za dolazak nekadašnjeg golmana na "San Siro", pa je uprava "rosonera" predložila Tijaga Motu i Marka Van Bomela za nasljednika Stefana Piolija.

Lopetegi je prošlog ljeta napustio Vulverhempton, jer je uprava "vukova" uoči samog početka sezone prodala najboljeg igrača Rubena Neveša.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније