Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

17. 05. 2024. 17:07 >> 17:15

NOVI SKANDAL U NAŠEM SPORTU

Bajo Pivljanin drastično oštećen, igrači iz Plužina u finišu odbili da igraju

Branilac titule u futsalu, ekipa Titograda odbranila je domaći teren na startu finala plej-ofa, pobjedom nad Bajo Pivljaninom od 2:1 , ali meč je ostao u sjenci greške sudija, koja je direktno odlučila pobjednika.

Pivljani su golom Vukovića u sedmom minutu poveli sa 1:0, da bi izabranici Zorana Milaševića u nastavku preokrenuli preko Adžića i Cimbaljević iz nepostojećeg penala 2:1.

Naime, faul koji je napravio igrač iz Plužina desio se van prostora iz kojeg se dosuđuje najstroža kazna, pa je to izazvalo revolt gostuju. Igrači Bajo Pivljanina su potom odbili da odigraju posljednjih pet minuta, samo su čekali da vrijeme istekne.

"Faul se desio metar i po van kaznenog prostora. Naša ekipa iz revolta nije nastavila da igra ovaj meč ", napisali su na društevnim mrežama iz KMF Bajo Pivljanin.

Finalna serija nastavlja se u nedjelju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније