Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

D.B.

26. 03. 2024. 11:40 >> 13:34
Čitaj mi:

9.kolo meridianbet biznis lige

Završena grupna faza u minifudbalu, RTCG čeka rivala u četvrtfinalu

Nakon ligaškog dijela dvije prvoplasirane ekipe iz obje grupe: Sinkomerc, Vojska CG, Montekargo i RTCG su se direktno plasirale u četvrtfinale, dok će se ekipe od 3. do 6. mjesta iz grupa boriti za još četiri vize koje kroz plej-in vode u razigravanje za titulu.

Utakmicama 9. kola u balonima "Vuk" i "Arena" spuštena je zavjesa na takmičenje po grupama i sada slijedi doigravanje za titulu. 

U derbiju grupe A Sinkomerc je savladao DMD Deltu rezultatom 2:1 pa je tako obezbijedio prvu poziciju i direktan plasman u četvrtfinale, dok se DMD Delta morala zadovoljiti trećim mjestom u grupi, pa će igrati osminu finala. ž

U ostalim mečevima grupe A Cedis je bio ubjedljiv 9:0 protiv Građevinskog fakulteta dok je Neregelia iznenađujuće porazila Maksteo DRS 11:8, u meču koji nije mogao uticati na dalji plasman dvije ekipe.

Službenim rezultatom 3:0 je Alter Modus došao do prve pobjede, jer se ekipa Meridianbet nije u zakazano vrijeme pojavila na terenu.

Konačna tabela grupe A:

1. Sinkomerc 21 bod

2. Vojska CG 19

3. DMD Delta 18

4. Cedis 15

5. Maksteo DRS 9

6. UCG Građevinski fakultet 9

7. Meridianbet 6

8. Neregelia 6

9. Alter Modus 4 boda.

U grupi B, Vodovod i kanalizacija nije uspjela da se plasira u osminu finala, pošto je poražen od Erste banke rezultatom 4:1.

Montekargo je savladao Sportske novinare Crne Gore rezultatom 6:3 i potvrdio prvo mjesto u grupi, a identičnim rezultatom je M-tel slavio protiv ekipe Ekspo komerc, zahvaljujući čemu je uspio da se plasira u osminu finala.

Pošta Crne Gore je slavila protiv NLB banke rezultatom 3:1. I u grupi B je jedan meč je završen službenim rezultatom - Čistoća PG se nije pojavila na terenu u zakazano vrijeme pa je RTCG došla do pobjede bez borbe.

Konačna tabela grupe B: 

1. Montekargo 21 bod

2. RTCG 19

3. Erste banka 19,

4. Pošta CG 17

5. M-tel 13

6. NLB banka 12

7. Vodovod i kanalizacija 11

8. Čistoća PG 8

 9. Sportski novinari CG 6

10. Ekspo komerc 3 boda.

Nakon ligaškog dijela dvije prvoplasirane ekipe iz obje grupe: Sincomerc, Vojska CG, Montekargo i RTCG su se direktno plasirale u četvrtfinale, dok će se ekipe od trećeg do šestog mjesta iz grupa boriti za još četiri mjesta koja kroz plej-in vode u dalje razigravanje za titulu.

Narednog vikenda će se u plej-inu sastati: DMD Delta - UCG Građevinski fakultet, Cedis - Maksteo DRS, Erste banka - NLB banka i Pošta CG - Mtel.

Grupa A

Sinkomerc – DMD Delta 2:1 (2:1)

Balon: "Vuk". Sudije: Momo Saveljić i Žarko Markuš. Strijelci: Bojić u 8, Miličković u 10. minutu za Sincommerce, Spasojević u 8. minutu za DMD Deltu.

Sinkomerc: Belojević, Bojić, N. Ivanović, S. Ivanović, Giljača, Miličković, Tomašević.

DMD Delta: Raičević, Radulović, Tomović, Aćimić, Mijović, Spasojević, Kojić, Turanjanin.

 

Građevinski fakultet UCG – Cedis 0:9 (0:4)

Balon: "Vuk". Sudije: Momo Saveljić i Žarko Markuš. Strijelci: Drobnjak u 3, 7. i 24, Vlahović u 6, 31. i 35, Jovanović u 19, Adžić u 22. i 28. minutu za Cedis.

UCG Građevinski fakultet: Bujiša, Baša, Ilić, Ćalić, Muhadinović, Furtula, Đurović, Ognjenović.

Cedis: Drobnjak, Vlahović, Šćekić, Janković, Adžić, Jovanović, Osmajić, Ivanović.

 

Maksteo DRS – Neregelia 8:11 (6:3)

Balon: "Vuk". Sudije: Momo Saveljić i Žarko Markuš. Strijelci: Janketić u 10, 15, 16, 18. i 20, Drobnjak u 18, 36. i 40. minutu za Maksteo DRS, Đukanović u 11, 28, 38, 39, 39. i 40, Knežević u 12. i 38, Božović u 19, Gazivoda u 23. i 25. minutu za Neregeliu.

Maksteo DRS: Drobnjak, Tomić, Mešter, Janketić, Uković, Đoković.

Neregelia: Gazivoda, Đukanović, Knežević, Žugić, Božović, Radunović.

 

Grupa B

Vodovod i kanalizacija PG – Erste banka 1:4 (0:2)

Balon: "Arena". Sudije: Andrija Kneževć i Dražen Vuković. Strijelci: Janković u 27. minutu za Vodovod i kanalizaciju PG, Vuković u 1, Mirković u 13. i 26, Vujović u 39. minutu za Erste banku.

Vodovod i kanalizacija PG: Jelenić, Škatarić, Brnović, Papić, Maraš, Radičević, Raspopović, Janković, Dujović.

Erste banka: Milonjić, Ulićević, Mirković, Pejatović, Delagija, Vujović, Kljajević, Vuković.

 

MonteKargo – Sportski novinari CG 6:3 (2:1)

Balon: "Arena". Sudije: Andrija Knežević i Dražen Vuković. Strijelci: Lukić u 11. i 34, Popović u 15, 28. i 31, Dabanović u 27. minutu za Montecargo, Vujović u 11, Krivokapić u 33, Mitrović u 39. minutu za Sportske novinare CG.

Montekargo: Popović, Rešetar, Dabanović, Lojpur, Lukić, Matanović, Došljak.

Sportski novinari CG: Koprivica, Šuković, Krivokapić, Vujović, Petrović, Mitrović, Topalović.

 

Mtel – Ekspo Komerc 6:3 (2:1)

Balon: "Arena". Sudije: Andrija Knežević i Dražen Vuković. Strijelci: Đoković u 13, 23. i 33, Radević u 16. i 25, Radusinović u 38. minutu za Mtel, Vukašinović u 13, Šćepanović u 23, Radulović u 37. minutu za Expo Commerce.

Mtel: Radusinović, Anđić, Vl. Radević, Ve. Radević, Raičević, Nikolić, Matković, Radulović, Pijuk, Đoković.

Ekspo komerc: Kuzman, Raković, Pejović, Živković, Radulović, Todorović, Vukašinović, Šćepanović.

 

NLB – Pošta CG 1:3 (0:1)

Balon: "Arena". Sudije: Andrija Knežević i Dražen Vuković. Strijelci: Tuzović u 23. minutu za NLB, Krsmanović u 15, Vuković u 22. i 28 minutu za Poštu CG.

Nlb banka: Dragaš, Tuzović, Kažić, Savkovski, Abazović, Vuksanović, Vujošević, Milikić, Đurović, Pešić.

Pošta CG: Krsmanović, Zogović, Laković, Vuletić, Vukčević, Marković.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније