Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V.

27. 04. 2024. 21:04 >> 21:05
Čitaj mi:

REAKCIJE NAKON DERBIJA

Brnović: Smanjili smo šanse za titulu, ali ne odustajemo; Radović: Bili smo bolji rival

Trener Budućnosti Ivan Brnović kazao je da je derbi sa Sutjeskom opravdao očekivanja, te da i dalje vjeruje da njegova ekipa može do titule.

Budućnost je remizirala sa Sutjeskom pod Goricom 2:2.

"Mislim da je bio pravi derbi što se tiče intenziteta, golova i šansi. Mislim da je bilo više golova, nego nekih izrazitih šansi. Primili smo pogodak već u prvom minutu, ali to nas nije presjeklo. Naprotiv, brzo smo stigli do izjednačenja. Drugo poluvrijeme je donijelo otvorenu borbu, igralo se napadački, čestitam ekipi Sutjeske na takvoj igri", kazao je Brnović nakon meča.

Nakon remija u Baru između Dečiča i Mornara, razlika je ostala tri boda u korist Tuzana, koji imaju i bolji međusobni skor.

"Remijem smo smanjili šanse za titulu, ali ne odustajemo. Borićemo se dok god ima mogućnosti da budemo prvi", istakao je trener "plavih".

On se osvrnuo na incident koji se dogodio na kraju meča, kada je Đorđije Pavlićić udario saigrača Igora Ivanovića.

"Bio sam u svlačionici, nijesam vidio incident.To ćemo rješavati u svlačionici, pričaću sa igračima.

Na drugoj strani, strateg Sutjeske Miljan Radović kazao je da je njegova ekipa zaslužila pobjedu.

"Pravi derbi, žao mi je što smo oba gola primili u periodu naše bolje igre. Mislim da smo bili bolji rival, pogotovo u drugom dijelu, kada smo igrali otvoreno i hrabro. Stisli smo Budućnost na oba boka, tako da sam jako zadovoljan igrom i stilom koji forsiramo. On nam daje rezultate", kazao je Radović.

Sutjeska je propustila priliku da preuzme drugo mjesto i uključi se u borbu za titulu. Ipoak, Radović ističe da je cilj plasman u Evropu.

"Naš prevashodni cilj je da odemo u Evropu. Budućnost nam je bježala deset bodova, sada je dva. Vjerujte da nije nimalo lako stizati toliku prednost. Ako odemo u Evropu bićemo zadovoljni", poručio je trener Nikšičana.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније