Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

N. N.

27. 04. 2024. 21:50 >> 21:55

LIGA ŠAMPIONA ZA RUKOMETAŠICE

Johansonov Đer skinuo krunu Vajpersu

Poslije tri uzastopne titule prvaka Evrope, Vajpers će po svemu sudeći predati krunu namijenjenu najboljoj rukometnoj ekipi na Starom kontinentu.

U velikom derbiju četvrtfinala Lige šampiona, Đer na čijoj klupi sjedi Per Johanson je usred Kristijansanda savladao Norvežanke 30:23 i napravio veliki korak ka fajnl-foru u "MVM domu" u Budimpešti.

Petostruki prvak Evrope je vodio od početka, a sve je bilo jasno već u 22. minutu, kada je bilo 5:12.

Domaće nijednom nisu prišle na manje od četiri razlike, pa se čini da će revanš u Đeru biti samo formalnost.

Slovenka Ana Gros je predvodila mađarski tim sa šest golova, a po četiri su dale Norvežanke Kari Bratset-Dale i Veronika Kristijansen.

U poraženom timu su odskočile Lisa Čapčet sa pet i Ana Vjahireva sa četiri pogotka.

Pobjedu u gostima je upisao i Esbjerg, ali će revanš biti uzbudljiviji, jer je danski tim u Mađarskoj savladao Ferencvaroš 26:25.

Heni Rejstad je pokazala da je jedna od najboljih igračica svijeta sa 10 golova, Nora Merk ju je ispratila sa šest, dok je za domaće sedam dala Andrea Lekić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније