Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V. [ Beta ]

21. 03. 2024. 16:35 >> 16:34

IGRAĆE PROTIV ČEŠKE I SLOVAČKE

Haland odbacio navode o povredi u Norveškoj

Fudbaler Mančester sitija Erling Haland odbacio je danas navode da se povrijedio na treningu norveške reprezentacije.

Haland je sa reprezentacijom Norveške za prijateljske utakmice protiv Češke u petak i Slovačke u utorak.

Na fotografijama koje su u utorak objavljene u Norveškoj, moglo se vidjeti da je Haland bio u bolovima na jednom treningu, a ljekar reprezentacije rekao je da nema problema sa povredom napadača.

Haland je na konferenciji za novinare u Oslu rekao da se dobro osjeća.

"Nijesam izašao sa treninga, ne znam ko je to napisao. Obavio sam pun trening, dobro se osjećam i spreman sam da igram", naveo je on.

Poslije reprezentativne pauze Halanda čekaju utakmice sa Mančester sitijem u Premijer ligi, FA kupu i Ligi šampiona, a u sva tri takmičenja ekipa brani titule.

Haland je bio najbolji strijelac Premijer lige u prošloj sezoni, a postigao je najviše golova i u dosadašnjem dijelu ove sezone. On je već odsustvovao dva mjeseca zbog povrede stopala.

Otkrio je šta mu je uoči odlaska rekao trener Sitija Pep Gvardiola.

"Jedino što je Pep rekao je: "Ako ne budeš dobro kada se budeš vratio, srediću te". Lijepo je igrati za svoju zemlju. Ali igrati protiv Arsenala naredni vikend i igranje protiv Češke na domaćem terenu je drugačije. Neću lagati, velika je razlika. Ali šta da radite? U kalendaru je što više utakmica, čini se da je to cilj", rekao je Haland.

Norveška se nije plasirala na Evropsko prvenstvo koje se igra od 14. juna do 14. jula u Nemačkoj.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније