Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г.

12. 08. 2023. 16:42 >> 17:24

ODLUČIO POSTEKOGLU

Nije bilo dileme: Son novi kapiten Totenhema

Južnokorejski fudbaler Son Hjunmin, biće novi kapiten Totenhema, a kapitensku traku preuzeće od Harija Kejna, koji je zvanično prešao u minhenski Bajern.

Za zamjenike kapitena izabrani su Kristijan Romero i Džejms Medison, a odluku je donio menadžer Totenhema, Anže Postekoglu.

Ova odluka mogla se i naslutiti, pošto je Son uz Kejna bio jedan od lidera na terenu, a uz to je jedanod  igrača sa najdužim stažom u klubu.

Ovaj 31-godišnji fudbaler u Totenhem je stigao iz Bajer Leverkuzena u ljeto 2015. godine za 30 miliona eura.

U trenutnom sastavu, duže od njega su samo Ugo Loris koji je stigao 2012, i Ben Dejvis i Erik Dajer koji su došli dvije godine kasnije.

Za osam godina u dresu "Pijevaca" odigrao je 372 utakmice na kojima je upisao 145 golova 80 asistencija.

Očekuje se da Son prvi put ponese kapitensku traku na sjutrašnjoj utakmici protiv Brenstforda na otvaranju nove sezone Premijer lige.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније