Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

N.R.

06. 05. 2024. 17:49 >> 17:51

PRED MEČ SA PARTIZANOM

Žakelj: Da damo posljednji atom snage

Košarkaši Budućnosti pokušaće sjutra da izjednače u polufinalu AdmiralBet ABA lige protiv Partizana. Trener ekipe iz Podgorice, Andrej Žakelj osvrnuo se kratko na dešavanja u prvom okršaju u Beogradu.

“Da igramo mnogo bolje nego u prvom meču. Nismo bili na nivou, ofanzivno i defanzivno, tako da radimo prije svega na na tome da budemo čvršći i agresivniji u odbrani, a u napadu opušteni. Bili smo u Beogradu previše nervozni“, osvrnuo se šef stručnog štaba Budućnosti, Andrej Žakelj na meč u Beogradu.

Slovenački stručnjak je istakao da je proteklih nedjelju dana radio na ispravljanju uočenih grešaka.

“Radimo na zadacima koje želimo da ispunimo, ali prva stvar je da imamo energiju, da damo poslednji atom snage za naredni cilj, a to je pobjeda i vraćanje serije u Beograd“.

Žakelj očekuje pune tribine SC Morača.

“Radujemo se i jedva čekamo predstojeću utakmicu. Biće to praznik košarke, susret dva izvanredna tima. Uvijek su to zanimljive utakmice. Pozivam navijače da nas podrže, siguran sam da će napraviti pozitivnu atmosferu“, zaključio je Žakelj.

Utakmica između Budućnosti i Partizana je sjutra od 18 sati uz prenos na TVCG2.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније