Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

С.В.

23. 05. 2023. 14:30 >> 14:31
1

BUGARSKI MEDIJI

Grof Božović glavni kandidat za trenera Levskog

Crnogorski trener Miodrag Grof Božović glavni je kandidat da preuzme Levski, prenose bugarski mediji.

Kako se navodi, Božović se, dva puta sastao sa većinskim vlasnikom kluba iz Sofije Naskom Sirakovim, kao i sa članovima borda direktora Danijelom Borimirovim i Hristom Jovovim.

Levski je veliko ime u Bugarskoj, nikada nije ispao iz elitnog ranga.

Levski je tri kola prije kraja prvenstva četvrti na tabeli, sa tri boda manje od trećeplasiranog CSKA. Treće mjesto vodi u kvalifikacije za Ligu konferencija.

Božović je dugi niz godina radio u Rusiji, gdje je vodio Lokomotivu, Dinamo, Rostov (sa kojim je osvojio Kup), Amkar, FC Moskvu, te Arsenal iz Tule.

Dvije godine je bio trener Crvene zvezde, vodio je i Budućnost.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније